Wat en Hoe

Wat is het Communicatiespreekuur?

Het Communicatiespreekuur is een gratis dienst, die bestaat uit een uurtje sparren met ervaren communicatiemensen. Doordat wij fris tegen de zaken aankijken kunnen we vaak met verrassende oplossingen en antwoorden komen. En soms zijn ze helemaal niet zo verrassend, maar dusdanig voor de hand liggend dat je er zelf niet opgekomen zou zijn.

Voor wie?

Het Communicatiespreekuur is bedoeld voor iedereen in het bedrijfsleven, overheid, stichtingen, instellingen en welke organisatie dan ook, die zich bezighoudt met marketing en communicatie. Dat kan zijn de ondernemer, de directeur, de manager maar ook de communicatie- of marketingmedewerker. Zowel mensen uit de profit- als uit de non-profit sector zijn welkom.

Hoe gaat zo’n gesprek?

Na een korte kennismaking gaan we meteen richting de vraag die, of het probleem dat, jullie in willen brengen. Om naar de kern te gaan zullen we kritische vragen stellen. We pellen de ui net zolang af, tot de essentie overblijft. Intussen verbinden wij dat met onze ervaring en creativiteit en komen dan binnen het uur met een voorstel, een oplossing, een idee, een aanzet. Tot slot evalueren we kort.