blogs-laten-schrijven

Is zakelijk whatsapp gebruiken voor je bedrijf handig?

Wanneer je een zakelijk whatsapp nummer hebt, kun je zakelijk WhatsApp gebruiken. Je kan zakelijk whatsapp op pc en mobiel gebruiken. Het voordeel van de pc is dat je natuurlijk je toetsenbord hebt om snel te typen.

Is zakelijk whatsapp meerdere gebruikers ook een optie? Momenteel kan dit alleen via een tussenpartij. Deze software maakt dit dan mogelijk. Zakelijk whatsapp installeren is eenvoudig, en kan wanneer je zo’n tool gebruikt voor je gedaan worden. Tegenwoordig is snelle communicatie niet meer weg te denken en hoort WhatsApp tot de meeste gebruikte communicatiemiddelen.

Van winkelier tot medewerker

Of je nu een webshop hebt of een bedrijf met meerdere medewerkers, zakelijke communicatie hoort erbij. Dit makkelijker maken met de moderne communicatiemiddelen geeft je bedrijf een voorsprong op de concurrentie en helpt om een efficiëntieslag te maken voor medewerkers. Hoewel er handige projectmanagement software en andere bedrijfscommunicatie tools bestaan, is WhatsApp gebruiken het meest laagdrempelig. Je kan vanuit een groepsapp zelfs een meeting starten. Iemand toevoegen is zo makkelijk als 1 druk op de knop. Kortom, voor zakelijke communicatie met interne en externe contacten is dit een aanrader die je beter vandaag dan morgen kan inplementeren. Medewerkers die niet privé berichten willen ontvangen, zou je een zakelijk nummer kunnen geven.

Hoe kun je starten?

Starten is veruit het snelste door gewoon een zakelijk nummer te nemen en een oud mobieltje te pakken om WhatsApp mee te gebruiken. Wanneer je een webshop hebt kun je in een half uurtje up-en-running zijn. Je hoeft alleen een abonnement af te sluiten zodat je een nummer hebt. Vervolgens zet je WhatsApp web aan om makkelijk vanaf 1 pc te kunnen beginnen. Werkt het goed? En heb je groei nodig in de vorm van meerdere mensen die het account kunnen bemannen? Dan is het tijd voor de volgende stap!